• +381 11 369 11 87
  • +381 11 2650 520
o nama
AAA Bonitet izvrsnosti

Elmark

preduzeće za proizvodnju i inženjering

Galerija Video Katalozi

logo

Preduzeće za proizvodnju i inženjering Elmark d.o.o, osnovano 1993. godine, se bavi inženjeringom za električno grejanje u građevinarstvu i industriji i prometom elektroopreme i elektromaterijala. ELMARK nudi program električnih grejnih sistema renomiranih proizvođača FENIX , ATLATIC, THERMON, kao i elektromaterijal ALING CONEL , SCHNEIDER , ETI , SCHRACK , BOSCH i BB LINK. Elmark je od 1.jan.2021 god. postao članica Fenix grupacije vodećeg evropskog proizvođača opreme za električno grejanje. Naši grejni sistemi su namenjeni za industrijsku primenu, primenu u građevinarstvu, kao i ambijentnu primenu u stambeno poslovnim objektima. Možete nam se obratiti kada su Vam potrebna savremena i komforna grejna rešenja, uz koje vam nudimo: Izradu, isporuku i ugradnju svih potrebnih materijala Proverenu opremu i ovlašćene instalatere sa garancijom Kompletan projekat grejnih i pratećih instalacija Nadzor, konsalting i puštanje u rad

Za sve Vaše specifične potrebe i zahteve pri projektovanju, nabavci ili izvođenju, rado ćemo učestvovati sa svojim znanjem i iskustvom s ciljem da dobijete NAJOPTIMALNIJI GREJNI SISTEM i TEHNIČKO REŠENJE!

Bisnode Srbija dodelila je u Aprilu 2021. godine preduzeću Elmark d.o.o. Sertifikat bonitetne izvrsnosti AAA čime se potvrđuje da poslovni subjekat spada u najviši razred bonitetne izvrsnosti u Srbiji.

Ovim sertifikatom Bisnode Srbija potvrđuje da je subjekat postigao međunarodni standard bonitetne izvrsnosti i spada u grupu najuspešnijih kompanija u Srbiji. Poslovni subjekat zadovoljava kriterijume bonitetne izvrsnosti za 2020. godinu i nalazi se među najpouzdanijim preduzećima koji imaju pravo korišćenja međunarodno priznatog statusa AAA kao simbola standarda za sertifikaciju. Preduzeća sa statusom bonitetne izvrsnosti posluju veoma uspešno, a verovatnoća za ulazak u jedan od negativnih događaja u sledećih 12 meseci je izrazito niska: stečaj, predstečajni postupak ili likvidacija (verovatnoća manja od 0,08%), brisanje subjekta iz poslovnog registra (verovatnoća manja od 0,81%), neprekidna blokada transakcijskih računa više od 60 dana ili više od 90 dana sa prekidima (verovatnoća manja od 0,41%). Subjekti sa bonitetnom ocenom AAA imaju verovatnoću od 98% da će bonitetnu izvrsnost ostvariti i u narednoj poslovnoj godini.

Galerija

ecosun basic

Ecosun Basic

ecosun g

Ecosun G

ecosun g

Ecosun G

ecosun g

Ecosun G sa slikom

ecosun gs

Ecosun GS

ecosun gs

Ecosun GS

ecosun gs

Ecosun GS

ecosun k

Ecosun K+

ecosun k

Ecosun K+

ecosun nature

Ecosun nature

ecosun nature

Ecosun CR

ecosun s+

Ecosun S+

ecosun s+

Ecosun S+

ecosun s+

Ecosun S+

ecosun th

Ecosun TH

ecosun th

Ecosun TH

ecosun th

Ecosun TH

Video

Youtube

Svi modeli IC panela

Ecosun u / VT

Ecosun G / G sa fotografijom / GS

Ecosun GR

Ecosun S+ / SHORT / TH / CH

Ecosun IN / IN-2

Ecosun K+

Ecosun Reklama

Katalozi i Tehnički listovi

PDF

fenix katalog 2021

Fenix katalog 2021 EN

Fenix katalog 2013

Fenix katalog RS

montaza-drzac-peskira tehnicko uputsvo

Uputstvo za montažu GS / G / E

Basic panel tehnicko uputsvo

Ecosun Basic

GS panel tehnicko uputsvo

Ecosun GS

G panel tehnicko uputsvo

Ecosun G

G sa slikom panel tehnicko uputsvo

Ecosun G sa slikom

E panel tehnicko uputsvo

Ecosun E

U+ panel tehnicko uputsvo

Ecosun U / VT

GS panel tehnicko uputsvo

Ecosun U+

K panel tehnicko uputsvo

Tehničko uputstvo Ecosun K+

GR panel tehnicko uputsvo

Tehničko uputstvo Ecosun GR

CR panel tehnicko uputsvo

Tehničko uputstvo Ecosun CR

montaza-drzac-peskira tehnicko uputsvo

Montaža Držača peskira CR / GS / N